Storitve

 

Od izdelave elementov po naročilu do celotne izvedbe projektov

Prevzemamo proizvodne projekte, gradbene projekte, vključno z obnovami naprav in objektov. V sodelovanju s poslovnimi partnerji poskrbimo na željo naročnika za celotno projektno dokumentacijo, ateste in tehnične prevzeme. Ožlebljenje poslovnih in industrijskih objektov, zračniški sistemi, različne kovinske obloge, strehe, ograjni in fasadni elementi, kleparstvo, vrata in okenski izdelki. Izvajamo tipska dela ali po naročilu, vgradni materiali so najvišje kakovosti priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Skrbimo za stalno strokovno izpopolnjevanje zaposlenih, vključujemo se v sistem štipendiranja kadrov in zagotavljamo učna mesta. Sodelujemo v panožnih združenjih, s ciljem zagotavljanja enotne tržne kvalitete in prilagajanja evropskim trgom.
 

Od streh enodružinskih hiš do največjih industrijskih in poslovnih objektov

Najpomembnejša elementa pri gradnji hiše so temelji in seveda streha. Dobra streha je celo pomembnejša od temeljev, saj je od nje odvisno, koliko časa bodo ostali element zdržali. Zato je pomembno dobro krovstvo. Pri izvajanju krovskih del tesno sodelujemo z izdelovalci ostrešij, saj je kvalitetna izvedba pokritja odvisna predvsem od njihovega dela. Naročnikom svetujemo najprimernejše materiale za učinkovito zaščito pred stmosferskimi vplivi, seveda z ozirom na namembnost zgradbe in finančno upravičenost naložbe, ki jo naročnik zmore. Obnavljamo dotrajane kritine, izvajamo hidro - in toplotnoizolacijska dela.
 

Svež zrak, odstranjevanje raznih škodljivih snovi

Tako človeška bitja kot tudi stroji najbolje delujejo v okoljih, ki jim omogočajo čim bolj normalno bivanje. Med pomembnejše elemente (so)bivanja spada vsekakor čist, svež zrak, še posebej tam, kjer je v vsakem trenutku veliko ljudi (bolnišnice, banke, postajališča, poslovne zgradbe, nakupovalni centri ...). Naravno prezračevanje ne zadošča, zato vgrajujemo celovite prezračevalne rešitve, ki omogočajo optimalno prilagajanje vsakokratnim razmeram. Najkvalitetnejša vgradna prezračevalna tehnologija po najstrožjih mednarodnih in domačih standardih zagotavlja zanesljivost delovanja in varno okolje. Vgrajujemo individualne prezračevalne sisteme kot tudi sisteme za velike ustanove (zgradbe).
 

Perfektna natančnost upogibanja pločevine

Uporabljamo sodobne stroje, ki nam omogočajo hitro, natančno in kakovostno upogibanje vseh vrst pločevine in tudi drugih materialov. S to tehnologijo in s širokim naborom orodja lahko izdelamo perfekten kos že v prvem poskusu, kakovost izdelkov pa zadovoljuje tudi najzahtevnejše stranke. Omejitve za pločevino, ki jo lahko upogibamo so: dolžina pločevine max. 6 m in debelina max. 1-1.25 mm.
 

Tehnološko odsesovanje - prezračevanje | Kleparstvo Tisaj
Krovsko kleparska dela  | Kleparstvo Tisaj
Razrez in upogib pločevine | Kleparstvo Tisaj
Krovsko kleparska dela  | Kleparstvo Tisaj
Tehnološko odsesovanje - prezračevanje | Kleparstvo Tisaj
Krovsko kleparska dela  | Kleparstvo Tisaj
reference-05
Razrez in upogib pločevine | Kleparstvo Tisaj

Našim naročnikom zagotavljamo samo najboljše


usposbljen_tim

Usposobljena ekipa,
strokovno
svetovanje

izkusnje

Bogato strokovno znanje in izkušnje

kvaliteta

Strokovna izvedba, garantirana kvaliteta

ura

Upoštevanje dogovorjenih rokov in vaših želja

Zaupajo nam mnogi. Bodite med njimi tudi vi. Pošljite nam vaše povpraševanje in naš strokovnjak vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.


Kontaktirajte nas